We Are Professional

IT PAYS TO DO IT RIGHT

Partners InC er en innovativ konsulentvirksomhed. Vi er innovative indenfor mange områder, hvor vi ser tingene fra flere vinkler.

Vi vil kunne arbejde sammen med både private, men primært virksomheder og museer. Vi kan bl.a. rådgive vedr. AV-udstyr og analyseudstyr. Vi kan desuden analysere butikker eller museer om de er egnet til personer med handicaps. Vi håber på, at kunne kombinere de to rådgivningsveje, så eksempelvis et museum får nyt AV-udstyr og en gennemgang af adgangsforholdene for personer med et fysisk handicap.

Som vores navn antyder, er vi ikke blot partnere i firmaet, men vi vil opbygge et partnerskab med vores leverandører, samarbejdspartnere og andre kontakter. Vi vil ikke føle os hævet højere end vores virksomhedspartnere – vi mødes i øjenhøjde. Vi behandler alle med den respekt og værdighed, som vi selv ønsker at blive behandlet med.

Lasse Werner

Konsulent / Partner

Lasse Werner

Konsulent / Partner

Lasse er uddannet sælger. Han har over 10 års erfaring indenfor AV-branchen og projektledelse. Desuden har han over 20 års erfaring indenfor salg og service. Lasse har også udviklet innovative løsninger til oplevelsesindustrien samt flere års erfaring med programmering og elektronik.