Insero mediaLab

By Anders Haustrup 6 år ago

Når du kører op ad bakken i Horsens, ser man det ikoniske statsfængsel, som nu huser fængselsmuseet. Den gamle mastodont, huser et nytænkende museum.

Vi, Partners InC, er stolte af, at vi blev valgt som leverandør til at udvikle og installere Insero mediaLab, som er Fængselsmuseets seneste udvidelse. Fængselsmuseets nytænkende ide med Insero mediaLab er, at formidle historien om fængslet, men også at skabe debat om fængsler og strafferet i nutiden.

 

I Insero mediaLab er der mulighed for, ved hjælp af moderne oplevelsesteknologi, at producere:

  • Videoproduktion og redigering
  • Billedproduktion og redigering
  • Musikproduktion og redigering
  • Stopmotion og animation
  • 3D og Virtual reality

 

Det hele kan fremvises i den store biograf, som er udstyret med rum-styring, for mere brugervenlig betjening.

Lokalerne kan også anvendes som mødelokale, hvor der er mulighed for fremvisning på den store 4K touchskærm eller mobile 42” skærme.

Alt dette kan opleves i kreative og ”fængslende” omgivelser.

Har du en spændende opgave og ønsker professionelle løsninger/ideer, så er vi, hos Partners InC, klar til at hjælpe dig.

 

Partners InC – it pays to do it right.

 

Maria Berg Briese udtaler:

Vi valgte Partners InC til at hjælpe os med at realisere drømmen om Insero mediaLab – et topmoderne teknologisk legeland for alle, som har lyst til at prøve kræfter med medieproduktion og historiefortælling.

Vi har været særdeles glade for et ualmindelig godt samarbejde med Partners InC som leverandør, og det endelige resultat overstiger langt, hvad vi havde håbet på.

Partners InC har gennem hele forløbet sat en ære i at udvikle og tilbyde løsninger som er nøje tilpasset vores behov, samt med utallige individuelle tilpasninger og løsninger at sikre et helstøbt og brugervenligt resultat af høj kvalitet indenfor den budgetramme, vi havde til rådighed.

Overinspektør

Maria Berg Briese

Fængselsmuseet

Horsens Museum

[inpost_fancy thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”3784″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”fancy” sc_id=”sc1516264069192″]

Categories:
  Horsens Museum, mediaLab, Museum, News, Partners
this post was shared 0 times
 000